Privatumo politika

Ši Privatumo politika reglamentuoja puslapio www.amatukraite.lt klientų ir lankytojų pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką, kuriuos mums pateikiate užsisakant prekes mūsų internetinėje elektroninėje parduotuvėje.

Jūsų pateikti asmens duomenys yra tvarkomi vadovaujantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo bei asmens duomenų apsaugą reglamentuojančiuose ir nustatančiuose aktuose numatytomis taisyklėmis.

Šioje privatumo politikoje galite susipažinti su savo teisėmis bei informacija apie Jūsų asmens duomenų tvarkymą.

Perduodami Mums savo asmens duomenis, Jūs patvirtinate ir savanoriškai sutinkate su šios Privatumo politikos taisyklėmis, kad amatukraite.lt valdytų ir tvarkytų jūsų pateiktus duomenis laikantis šios Privatumo politikos ir galiojančio teisinio asmens duomenų apsaugos reguliavimo. Jei nepritariate šios Privatumo politikos taisyklėms, prašome neteikti savo asmens duomenų tvarkyti, o tai reiškia, kad negalėsite įsigyti prekių www.amatukraite.lt internetinėje elektroninėje parduotuvėje.

Ši Privatumo politika taikoma ir tiems klientams bei lankytojams, kurie neprisiregistravę naudojasi puslapiu, remiantis numatytomis puslapio naudojimosi taisyklėmis.

Asmens duomenys, kuriuos gauname iš jūsų įsigyjant prekes mūsų internetinėje elektroninėje parduotuvėje www.amatukraite.lt sutarties vykdymo pagrindu, mes surenkame ir tvarkome Jūsų pateiktus pirkimo duomenis:

-       vardas, pavardė

-       adresas

-       telefono numeris

-       el.pašto adresas

-       slaptažodžiai

-       užsakymų istorija

-       apmokėjimo duomenys

-       IP adresą

kad galėtume įvykdyti Jūsų užsakymą ir pristatyti prekes. Nepateikus šių duomenų, mes negalėsime įvykdyti Jūsų užsakymo.

Užtikriname, kad Jūsų duomenys nebus perduodami tretiesiems asmenims, išskyrus partnerius, kurių paslaugomis naudojamės norėdami įvykdyti Jūsų užsakymą. Tai su pristatymu susijusios bendrovės – AB Lietuvos paštas; DPD Lietuva, UAB; Omniva LT, UAB ir kitos siuntų pristatymo paslaugas atliekančios bendrovės. Taip pat tokiais asmenimis gali būti duomenų bazių programinės įrangos tiekėjai, duomenų bazių administratoriai ir kt.

Renkame jūsų asmens duomenis (Jūsų vardą, elektroninio pašto adresą, nurodytą temą ir užklausos tekstą) ir naudojame juos tuomet, kai pateikiate užklausą mūsų internetinėje svetainėje www.amatukraite.lt, tam, kad galėtume atsakyti į Jūsų užduotus klausimus. Šiuos Jūsų asmens duomenis tvarkome sutikimo pagrindu. Nepateikus šių asmens duomenų negalėsime atsakyti į Jūsų užklausą.

Puslapyje gali būti naudojami slapukai, kurie pagerina naršymo kokybę. Naršydami mūsų internetinėje parduotuvėje sutinkate su slapukų įrašymu Jūsų kompiuteryje ar kitame įrenginyje, o savo sutikimą galite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. 

Duomenų tvarkymui taikome saugos ir tvarkymo reikalavimus, nustatytus Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatyme ir ES Bendrajame duomenų apsaugos reglamente.

Imamės atitinkamų techninių ir organizacinių priemonių, kad užtikrintume visų duomenų apsaugą nuo netyčinio ar neteisėto sunaikinimo arba netyčinio praradimo, pakeitimo, neįgalioto atskleidimo arba prieigos, ir nuo visų kitų neteisėtų apdorojimo formų.

Jūs turite galimybę bet kada, susisiekę su mumis el. pašto adresu: amatukraite@amatukraite.lt susipažinti su jūsų tvarkomais duomenimis, reikalauti ištaisyti neteisingus, netikslius savo duomenis,  reikalauti sustabdyti, išskyrus saugojimą, savo asmens duomenų tvarkymo veiksmus, kai duomenys tvarkomi nesilaikant įstatymų ir šios politikos sąlygų.

Gavę prašymą dėl jūsų duomenų tvarkymo įsipareigojame per 15 dienų nuo kreipimosi Jums atsakyti.

Tuo atveju, kai Jūsų asmens duomenys yra tvarkomi sutikimo pagrindu, Jūs turite teisę bet kuriuo metu atšaukti savo sutikimą.

Norėdami apsaugoti Jūsų pateiktus asmens duomenis nuo atsitiktinio, neteisėto arba neleistino sunaikinimo, dingimo, koregavimo, atskleidimo arba panaudojimo ir kitų neteisėtų panaudojimo būdų, imamės tam tikrų administracinių, techninių ir fizinių saugumo priemonių,

Turime teisę pakeisti savo Privatumo politiką apie tai pranešdami savo internetiniam puslapyje www.amatukraite.lt.